.:. Καλώς Ήρθατε στην προσωπική Σελίδα του Αλέξανδρου Γκλαβόπουλου .:.

Μπορείτε να επιλέξετε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει από το μενού που βρίσκεται στο πάνω μέρος της οθόνης. Προτιμήθηκε να διατηρηθεί η σελίδα σε αρκετά βασικό επίπεδο ούτως ώστε να μπορούν όλοι οι χρήστες του Internet ανεξαρτήτως ηλικίας και ικανοτήτων να περιηγηθούν στο site χωρίς δυσκολία.

Εν περιλήψει, ο Αλέξανδρος είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών (κατ. Τηλεπικοινωνίες), μετεκπαιδευθείς στο Κολλέγιο King's του Λονδίνου. Τελείωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές το Σεπτέμβριο του 2004 και από τότε ζει και εργάζεται στο Λονδίνο.

Παραλλήλως έχει ενα φοβερό μεράκι που λέγεται ραδιόφωνο. Στο παρελθόν, είχε δική του εκπομπή στο διαδίκτυο, ενώ είχε ανοίξει για ένα φεγγάρι και το δικό του Ιντερνετικό ραδιοσταθμό. 'Οταν μεγαλώσει θέλει να γίνει ραδιοφωνατζης, έχοντας ως "πρότυπά" του το Γ. Αλεξίου, τον Μεταλλινό, τον Περρέτ, τον Κατανάκη, τον Διαλυνό, τον Διαμαντόπουλο, το Βλάχο, το Στεργίου, το Χριστοδουλάρα, τον Παναγιωτόπουλο αλλά και τόσους άλλους που πέρασαν κατά καιρούς από τα ραδιοκύμματα της Συμπρωτεύουσας. 

Όταν δε συλλέγει δυσεύρετα μουσικά κομματια (Ticket to the tropics, for you (triumvirat)) τα οποία οι πιο πολλοί έχουν ξεχάσει, πηγαίνει στην καλοκαιρινή κατασκήνωση της Χ.Α.Ν.Θ. και ασχολείται κουτσά στραβά και με τον προσκοπισμό. Περισσότερες πληροφορίες για τα ενδιαφέροντά του και τις προτιμήσεις του, θα βρείτε στις υπόλοποιες σελίδες του site.

Επομένως, Καλη Περιήγηση και μην ξεχάσετε να αφήσετε και ένα γεια στο Guestbook...

 

Μην αφήσετε κανεναν να σας χαλάσει τη διάθεση. Δεν το αξίζει και δεν υπάρχει λόγος,

 Alex G. Love